Pret beton.
Beton pret.

Contact:

 

0723.555.888

0721.665.486
Oferte pret beton

Preturi beton Bucuresti - SUD

Preturi beton Bucuresti - EST

Preturi beton Bucuresti - VEST

Preturi beton Bucuresti - NORD

Oferta pret beton.
Bine aţi venit la Betonix!

Compania noastra ofera solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea în opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor.

Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE (nisip, pietris, balast) ȘI SERVICII de cea mai buna calitate împreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime în domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii.

Pentru orice fel de informatii privitoare la constructii (civile - industriale) va asteptam cu un telefon sau e-mail la adresa office@betonix.ro pentru ASISTENTA TEHNICA GRATUITA. Va asiguram ca fiecare e-mail va fi citit si veti fi contactaţi în cel mai scurt timp posibil de către unul din inginerii noştri care vă va propune o soluţie. Nu ratați secțiunea "totul despre beton"  unde puteți găsi multe informații utile !

Ofertă de preţ personalizată: BETON "ALL INCLUSIVE" (transport, pompare, taxe, etc): Contactați-ne telefonic sau pe e-mail pentru a primi cel mai bun preţ pentru zona în care aveţi şantierul.

NOU (PROMOŢIE):  Începând cu 1 august 2016 oferim spre închiriere vibrator beton (140 lei/ zi, oferim transport gratuit până la şantierul Dumneavoastră din Bucureşti, Ilfov şi zonele limitrofe). Venim astfel în sprijinul clienţilor care ne-au solicitat acest serviciu, scutindu-i de drumuri şi costuri suplimentare.

Mai jos puteţi găsi câteva instrumente folositoare pentru viaţa de zi cu zi a constructorilor (şi nu numai!). Puteţi afla care mai este cursul BNR pentru principalele valute sau prognoza meteo (ATENȚIE: nu trebuie să vă prindă ploia când turnaţi placa de beton, dar nici să aveţi parte de temperaturi peste 30șC sau sub 0șC, cazuri în care betonul trebuie aditivat corespunzător !).

Aşteptăm să ne spuneţi cât de utile vi se par !

 
 
 Certificat Web