Pret beton.
Beton pret.

Contact:

 

0723.555.888

0721.665.486
Oferte pret beton

Preturi beton Bucuresti - SUD

Preturi beton Bucuresti - EST

Preturi beton Bucuresti - VEST

Preturi beton Bucuresti - NORD

Oferta pret beton.

NOU: Începând cu 1 august 2016 oferim clienţilor noştri spre închirirere vibrator pentru beton.

Preţul pentru inchiriere vibrator beton este de 140 lei/zi. Acest preţ include transportul până în şantierul Dumneavoastră (din Bucureşti şi zonele limitrofe). Inclusiv în weekend-uri.

Se pot închiria mai multe bucăți, în funcţie de necesar, adaptate la nevoile din şantier.

Dacă se toarnă beton în stâlpi sau în pereţi de tip Amvic se va folosi vibrator cu un cap de diametru mic (Ř32mm) pentru a se strecura mai uşor capul vibratorului printre barele de armătură.

Dacă se toarnă beton în fundaţie sau în placă se va folosi un vibrator cu cap de diametru mai mare (Ř38mm) pentru o eficienţă mai bună a vibrării..

Date tehnice vibrator electric (220v) - mai multe modele disponibile:

 • putere motor: 1500W sau 2300W.

 • lungimi lance: 4 metri sau  6 metri.

 • diametru vârf vibrant: Ř32mm (se pretează la vibrarea stâlpilor cu armătură deasă şi a pereţilor mulaţi (diafragme), inclusiv pentru pereţi din beton în cofrag de polistiren (tip Amvic).

 • diametru vârf vibrant: Ř38mm (se pretează la vibrarea plăcilor, fundaţiilor (inclusiv cele cu radier general) sau a oricăror alte elemente speciale.

 

Nu uitați să consultați și oferta de preț pentru beton !

 

mai jos aveți fotografii ale vibratoarelor pentru beton pe care le puteți închiria de la noi:

inchiriere vibrator pentru beton 140 lei/zi, transport inclus.

Inchiriere vibrator beton 140 lei/zi.

Inchiriere vibrator beton 140 lei/zi.

 

De ce trebuie folosit vibratorul pentru beton ?

Compactarea şi eliminarea aerului este esenţială pentru obţinerea rezistenţei şi durabilităţii maxime a betonului. Cel mai simplu şi eficient procedeu de a obţine acest lucru este vibrarea cu vibratorul de beton imersabil.

Betonul trebuie turnat în straturi succesive de 45 cm până la 65 cm şi fiecare strat trebuie vibrat complet înainte de a se turna următorul. Acest lucru face ca bulele de aer să ajungă la suprafaţă şi astfel să nu ramână prinse sub stratul care nu a fost încă vibrat. Stratul următor va trebui vibrat înainte ca stratul anterior să se întărească. Capul vibrator trebuie să pătrundă în stratul anterior aproximativ 10 cm pentru a asigura o priză perfectă între cele două straturi.

Capul vibrator va trebui introdus vertical (de sus în jos) în beton. Suprafaţa din jurul capului de vibrare se va compacta complet. Mărimea efectului de vibrare depinde de un număr de factori cum ar fi: mărimea capului vibrator, frecvenţa şi amplitudinea mişcării de vibrare, vâscozitatea betonului, amestecul de agregate, densitatea şi mărimea armăturilor din oţel, distanţa faţă de cofrag (în general, se poate considera un efect de compactare pe un diametru de 10 ori diametrul. capului vibrator).

Luând în considerare suprafaţa betonului din jurul capului vibrator, se poate considera că zona compactată complet are forma unui cerc. Pentru o compactare completă vibratorul va fi imersat în aşa fel încât cercurile date de efectul de compactare să se întrepătrundă (după cum se poate vedea şi din poza de mai jos):

Inchiriere vibrator beton.

Capul vibrant se va extrage vertical şi încet pentru a lasa golul format să se umple uşor.
Nu trageti capul vibrant de-a lungul betonului deja turnat, deoarece se poate întâmpla ca o parte din aer să rămână prins în interior. Nu ţineţi vibratorul prea mult imersat în beton deoarece există riscul separării particulelor componente cu efect direct în reducerea rezistenţei betonului.

Alegerea vibratorului de beton:
Volumul de material de vibrat şi sursele de alimentare disponibile în şantier vor determina alegerea tipului de vibrator ce urmează a fi utilizat:

 • Vibratoare electrice portabile cu alimentare la reţeaua electrică de 230V sau la un generator;

 • Vibratoare pneumatice (de foarte mare putere), cu alimentare la un compresor de aer.

 • Vibratoare cu ax flexibil, antrenate de motoare termice pe benzină sau diesel.

 • Vibratoare electrice de înaltă frecvenţă, alimentate la un convertizor

 • Dimensiunile capurilor vibrante depinde de aplicaţie. Astfel, dimensiunile mici sunt potrivite pentru volume mici; Dimensiunile mari asigură productivităţi sporite pentru turnarea betonului în cantităţi mai mari. Distanţa dintre armaturi poate fi un factor restrictiv în alegerea dimensiunilor vibratoarelor şi mai ales în cazull turnării unor elemente cu armătură deasă (inclusiv la locurile de joncţiune între elementele orizontale şi cele verticale unde armătura se întrepătrunde).

   

  Nu uitaţi!  Folosind vibratorul pentru beton reduceţi cantitatea de apă
  adaugată în beton, menţinând  rezistenţa şi durabilitatea betonului !